De werkplaats:

Hier sleutelt de chef zelf en vind het geen probleem als je een blik werpt in ons sleutelwalhalla. Wij hebben niets te verbergen wanneer het gaat om jou bike/motor. Onderdelen en dergelijke die we bij onderhoud of welke reparatie dan ook demonteren, zullen wij ten alle tijden laten zien voor jou zekerheid en vertrouwen. Kortom we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Heb je een technische vraag, stel hem gerust want ons motto is: domme vragen bestaan niet, domme antwoorden wel.

Misschien een tip:
In de winterperiode hebben wij uiteraard meer tijd om aan jou bike/motor te werken zodat je in het voorjaar weer veilig en vertrouwd kilometers kunt vreten. Wij hebben ook winteraanbiedingen waardoor jij je voordeel kan doen op bijvoorbeeld: banden, kettingsets, accu's, remmen en accessories.

Mogen wij jou deze winter verwelkomen, de koffie wordt vers gezet.

Heeft u nog geen druppellader ?

Een druppellader is van belang voor het behoud van uw accu, zonder de accu uit de motor te halen blijft u verzekerd van een accu in topconditie, ook na de wintermaanden, zo kunt u in het voorjaar direct weer probleemloos starten.
 
Wij hebben een kwaliteitslader van Optimate in ons assortiment. Kies voor kwaliteit bij Kobra !

druppellader-2.jpgdruppellader-1.jpg

© 2021 Kobra Motorgarage Arnhem.    All rights reserved.